La Pica Trips
ENG / ESP / CAT
ACTIVITATS
ESQUÍ DE FONS (Pirineus)

La nostra proposta d'activitats d'hivern se centra bàsicament en les activitats nòrdiques i, més concretament, en l'esquí de fons. Repecte d'altres modalitats, l'esquí de fons es presenta com un dels esports de neu més segurs. En un medi canviant com en el que treballem és molt important buscar el màxim d'estabilitat possible i minimitzar els riscos.
L'activitat la desenvolupem a l'estació de La Llosa (El Capcir). Es caracteritza per tenir molta cura de les pistes i, en anys climatològicament adversos és dels pocs llocs del Pirineu Oriental on s'hi pot trobar neu. 

Durada:

Tenim propostes de 3 hores seguides de monitor (de 10 a 13), 4 hores de monitor (de 10 a 13 i de 14:30 a 15:30) i 3 hores partides (de 10 a 12 i de 14 a 15).

Dificultat:

Adaptem les sessions al nivells dels grups 

Cal portar:

Crema solar, roba d'abric, guants i ulleres de sol

Proporcionem:

Esquís i pals i botes

 

Allotjament RECOMANAT

Càmping STEL 225 places

El càmping és el lloc ideal per aquells grups que volen disposar de molt d'espai per poder realitzar activitats i al mateix temps no renuncia a les grans comoditats que ofereixen els seus Bungalows. Al cor de la Cerdanya és el millor allotjament per realitzar les nostres activitats del Pirineu.

 
 

Lapica Trips & Events © 2014 | info@lapicatrips.com

Marquès de Sentmenat, 73 08029 Barcelona | Telèfon: +34 93 205 36 67