ENG / ESP / CAT
CAIAC AL PANTÀ DE RIALB(Lleida)

Activitat al pantà de Rialb, comarca de la Noguera. Innovadora i cada cop més de moda. Aquest nou tipus de caiac permet navegar tres persones al mateix temps, fent que l'activitat sigui molt divertida. Ideal perquè els nois gaudeixin de les maravelloses vistes, en un entorn natural únic.
Ens trobareu al Centre d'Activitats lapica, ubicat a 15 minuts de Ponts. Cal fer reserva prèvia.

Preu:

10€ per persona/hora.

4 hores : 30€

8 hores : 55€

Dificultat:

Fàcil

Cal portar:

Vestit de bany, bambes velles i tovallola

Proporcionem:

Armilla salvavides

* És imprescindible saber nedar 

Allotjament RECOMANAT

CAL METGE 6 places

Cal Metge és el lloc ideal per gaudir d'uns dies de vacances, situada al costat del riu i al mig del bosc aquesta casa ens proporciona un espai ideal per relaxar-nos al mateix temps que gaudim de totes les tecnologies. A l'estiu la seva piscina és perfecta per refrescar-nos, mentre que a l'hivern, la seva llar de foc ens aporta l'escalfor necessària. 

 

EL MIRADOR DE LA TORRA 6-10 places Tancat temporalment

Antiga parròquia i domini senyorial que havia constituït l'Ajuntament de la Torra, es coneix com el mirador de Rialb, per les seves espectaculars vistes a l'embassament.
Un lloc ideal per allotjar-se amb familiars i amics just al centre d'un petit poble com és la Baronia de Rialb.

 

 

L'ERA 100 places

Gràcies a la seva proximitat al riu Segre, al pantà de Rialb i a les muntanyes del Pre-Pirineu, L'Era és el lloc ideal per allotjar grans grups. Equipada amb totes les comoditats possibles, és perfecta per recuperar forces després d'un dia ple d'experiències i d'activitats.

 

LA TORRA DE RIALB 57 places

L'alberg ens captiva amb la seva gran zona d'esbarjo que té a tot el seu voltant; metres i metres de gespa verda entre els afilerats arbres, que depenent de l'època de l'any, es guarneix d‘una catifa de flors multicolors.

 
 

Lapica Trips & Events © 2016 | info@lapicatrips.com

Marquès de Sentmenat, 73 08029 Barcelona | Telèfon: +34 93 205 36 67| Whatsapp: +34 637 844 366