ENG / ESP / CAT
ORIENTACIÓ

Segons els nostres avantpassats, ja ens guiàvem per l´orientació fent servir els diversos sentits: la vista, l´oïda, el tacte (canvis de vents, fred, calor...). Els que més els feien servir eren els habitants del Pol Nord i els dels deserts. Però des d'ells fins a la gent de les grans ciutats, els pobles, els nens quan són petits i els animals que van a la llum o els que emigren al sud segons la seva climatologia, l'orientació és necessària per qualsevol.

En les curses d'orientació o raids, a més de fer servir el mapa i la brúixola, també s'haurà de fer servir la força, rapidesa o resistència i la psicologia per poder realitzar-les i trobar els punts o balises.

L'objectiu és trobar totes les balises que hi ha en el mapa en el menor temps possible.

Durada:

3 hores

Dificultat:

Fàcil

Cal portar:

Vambes, roba còmoda i aigua

Proporcionem:

Mapa, brúixola i fitxa de control

 

Allotjament RECOMANAT

Càmping STEL 225 places

El càmping és el lloc ideal per aquells grups que volen disposar de molt d'espai per poder realitzar activitats i al mateix temps no renuncia a les grans comoditats que ofereixen els seus Bungalows. Al cor de la Cerdanya és el millor allotjament per realitzar les nostres activitats del Pirineu.

 

L'ERA 100 places

Gràcies a la seva proximitat al riu Segre, al pantà de Rialb i a les muntanyes del Pre-Pirineu, L'Era és el lloc ideal per allotjar grans grups. Equipada amb totes les comoditats possibles, és perfecta per recuperar forces després d'un dia ple d'experiències i d'activitats.

 

LA TORRA DE RIALB 57 places

L'alberg ens captiva amb la seva gran zona d'esbarjo que té a tot el seu voltant; metres i metres de gespa verda entre els afilerats arbres, que depenent de l'època de l'any, es guarneix d‘una catifa de flors multicolors.

 

MAS DE FORTET 60 places

El lloc ideal per estar allotjats és el Mas de Fortet on descobrireu una masia típica de la Costa Daurada d'interior, i que també disposa d'uns bungalows totalment equipats, on podreu passar una nit incomparable a la Serra de Prades-Montsant.

 
 

Lapica Trips & Events © 2016 | info@lapicatrips.com

Marquès de Sentmenat, 73 08029 Barcelona | Telèfon: +34 93 205 36 67| Whatsapp: +34 637 844 366