ENG / ESP / CAT
PIRAGÜISME (Pirineus)

Iniciació al piragüisme en aigües braves. Generalment, amb els grups es fa una sessió de matí o de tarda, que consisteix en una petita explicació teòrica dels principis fonamentals del piragüisme, mesures de seguretat, explicació del material que utilitzem i el posicionament dins de la piragua. Tot seguit, entrem a l'aigua i mitjançant el joc treballem els principals aspectes de l'esport, com ara: la propulsió, la direcció i l'equilibri. És una sessió molt dinàmica en un entorn immillorable com és el parc del Segre.

Pel que fa als cicles formatius de grau mig i superior d'activitat física, com a la resta de les activitats, s'aprofundeix més en el tema didàctic i metodològic. Si el curs té una durada de dos o tres dies (4 o 6 sessions) es fan descensos pel riu, classes teòriques, rescats...

Durada:

3 hores

Dificultat:

Iniciació 

Cal portar:

Vambes velles, vestit de bany, roba per canviar-se i tovallola

Proporcionem:

Neopré i escarpins (si són necessaris), armilla salvavides, casc (en sessió d'aigües tranquil·les no és necessari) i impermeable (si és necessari)

* És imprescindible saber nedar

Allotjament RECOMANAT

Càmping STEL 225 places

El càmping és el lloc ideal per aquells grups que volen disposar de molt d'espai per poder realitzar activitats i al mateix temps no renuncia a les grans comoditats que ofereixen els seus Bungalows. Al cor de la Cerdanya és el millor allotjament per realitzar les nostres activitats del Pirineu.

 
 

Lapica Trips & Events © 2016 | info@lapicatrips.com

Marquès de Sentmenat, 73 08029 Barcelona | Telèfon: +34 93 205 36 67| Whatsapp: +34 637 844 366