ENG / ESP / CAT
CLUBS i PARTICULARS

Des del 1993 ens dediquem a les activitats al medi natural. La nostra experiència, flexibilitat i tracte proper amb el client ens permeten assegurar-vos que trobarem una proposta adaptada als vostres gustos i necessitats, ja sigueu centres educatius, particulars (famílies, grups d’amics, esportistes d’alt rendiment o amants de la natura) o majoristes. 

L’equip professional de lapica Trips & Events està format per llicenciats en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. El nostre objectiu és que gaudiu d’una aventura inoblidable amb seguretat i respecte per a l’entorn on es desenvolupa.

Si us voleu quedar a dormir, feu-ho: disposem, també, de diversos allotjaments. Feu amb nosaltres esquí de fons, raquetes de neu, snow i esquí alpí a l'hivern; ràfting, piragüisme, barranquisme, orientació, tir amb arc, escalada, BTT, iniciació a l'espeologia i moltes activitats més durant tot l'any.

Voleu organitzar una celebració inoblidable? Voleu viure un cap de setmana diferent?Busqueu noves experiències? Nosaltres us ajudem a aconseguir-ho!

Descarregat el Pdf per a més informació i preus. 

 

 

Lapica Trips & Events © 2016 | info@lapicatrips.com

Marquès de Sentmenat, 73 08029 Barcelona | Telèfon: +34 93 205 36 67| Whatsapp: +34 637 844 366