ENG / ESP / CAT
RAFTING

L'activitat es desenvolupa al Riu Segre al seu pas per Camarasa, en una zona d'aigües vives, amb ràpids que permeten treballar situacions diverses en el riu, com fer preses de corrent, bacs o salts... Al mateix temps que s'explica varies tècniques de guiatge en un riu. Partim del joc i intentem potenciar que els participants tinguin la sensació de guiar un ràfting, sempre en les zones que el riu ens ho permet. 

Durada:

2'30 - 3 hores

Cal portar:

Vestit de bany, vambes velles, tovallola

Proporcionem:

Armilla salvavides, neoprè, casc i escarpins

Punt de trobada:

A Ponts: Restaurant Valldans

Transfer a l'activitat: 

Si no esteu més lluny de 20 km, 15 € per persona. Si esteu més lluny, consultar

* Els menors de 14 anys tenen un descompte del 15%

** Tots els preus inclouen assegurança civil i d'accidents.

*** És imprescindible saber nedar.

Des de 40€ per persona

Allotjament RECOMANAT

CAL METGE

Cal Metge és el lloc ideal per gaudir d'uns dies de vacances, situada al costat del riu i al mig del bosc aquesta casa ens proporciona un espai ideal per relaxar-nos al mateix temps que gaudim de totes les tecnologies. A l'estiu la seva piscina és perfecta per refrescar-nos, mentre que a l'hivern, la seva llar de foc ens aporta l'escalfor necessària. 

 

L'ERA

Gràcies a la seva proximitat al riu Segre, al pantà de Rialb i a les muntanyes del Pre-Pirineu, L'Era és el lloc ideal per allotjar grans grups. Equipada amb totes les comoditats possibles, és perfecta per recuperar forces després d'un dia ple d'experiències i d'activitats.

 

LA TORRA DE RIALB

 

Per completar la vostra experiència us podeu allotjar a l'Alberg de la Torra, davant del pantà de Rialb. Disposa de piscina, aire condicionat, calefacció, oferta d'oci, cultar i, evidentment, paisatgística.

 

MIRADOR DE LA TORRA

El Mirador de la Torra és el lloc ideal per allotjar-se per aquells a qui els hi agrada la història i la sensació de poder viure a una antiga casa parroquial al ben mig del poble de Rialb. 

 
 

Lapica Trips & Events © 2016 | info@lapicatrips.com

Marquès de Sentmenat, 73 08029 Barcelona | Telèfon: +34 93 205 36 67